Κα. Ευαγγελία Δημητρίου

Σύμβουλος/Ψυχολόγος Παιδιών και εφήβων, Συστημική ψυχοθεραπεύτρια, NLP Coach and Practitioner, Life Coach, Researcher University Of Nottingham

Η Ευαγγελία Δημητρίου είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το University of The West of England στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταπτυχιακού τίτλου στην Συμβουλευτική Παιδιών και Νεαρών Ατόμων από το University of Nottingham. Επίσης είναι διπλωματούχος Life Coach και πιστοποιημένη Νευρογλωσσική Προγραμματίστρια από το American Board of Neurolinguistic Programmers. Επιπρόσθετα, η κ.Δημητρίου έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο σε ευρωπαικά συνέδρια για τη ειρηνική διαχείριση διαφορών, όπου εκπαιδεύτηκε για να προσφέρει βιωματικά εργαστήρια σε παιδιά και εφήβους που έχουν σαν στόχο την ειρηνική επίλυση των διαφορών τους.

Έχει εργαστεί σαν σύμβουλος προδημοτικής καθώς και δημοτικής εκπαίδευσης σε σχολεία στην Αγγλία, όπως και σε μεγάλους και αναγνωρισμένους οργανισμούς της Αγγλίας όπως το Place to Be και Action for Children όπου παρείχε συναισθηματική υποστήριξη και θεραπεία σε κακοποιημένα παιδιά, καθώς και παιδιά με συμπεριφορικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δυσκολίες. Επίσης υπήρξε συντονίστρια θεραπευτικών ομάδων παιδιών δημοτικής εκπαίδευσης με ακραίες συμπεριφορικές δυσκολίες. Επιπρόσθετα, η κ.Δημητρίου έχει συμμετάσχει και δημοσιεύσει έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά με το University of Nottingham στο πεδίο της μετατραυματικής ανάπτυξης (posttraumatic growth). Διατηρεί γραφείο στη Λεμεσό όπου παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας τόσο σε παιδιά όσο και ενήλικες.

Πίσω στην αρχική

Evangelia Demetriou